6/07/2011

Lähtölaskenta alkaa

Hektisen viikonlopun jälkeen takaisin Pariisiin! Mulla on nyt tasan kaksi viikkoa täällä jäljellä. Uskomatonta. Kymmenen kuukautta katosi jonnekin ihan hujauksessa!

Oli kätevää käydä Suomessa yo-juhlien merkeissä, niin tuli tavattua suurinta osaa sukulaisista yhdellä iskulla. :) Kuvia tuskin alan tänne laittamaan, tuli vähän jännä olo muutenkin kun niin moni kertoi lukevansa näitä mun korkeintaan puoliksi mietittyjä raapustuksiani... :D Ensin ajattelin että huh, pitää alkaa varmaan miettimäänkin mitä tänne oikein kirjoittaa, mutta toisaalta, eiköhän peli ole jo tässä vaiheessa menetetty. :P Joten jatketaan siis entiseen tapaan. Kuvia en tosiaan tänne iske, mutta väsäsin pienen videon lauantaisista juhlista. Musiikkina jazzia Ruotsin suunnalta, eli Koop-yhtyeen biisi Come to me.



Suomessa käynti oli mahtavaa, niin kaunis viikonloppu ja hieno lakitustilaisuus Tampere-talossa! Onnittelut vielä Ellalle ja Eetulle, ootte lakkinne ansainneet. :) Pariisiin paluukin oli kivaa - asuntolassa oli täysi hässäkkä päällä, tytöt leipoi ja ulkona jyrisi sellainen ukkosmyrsky, että ikkunat helisivät ja tuntui että koko talo tärähtelee. Eilen lähdin Timin kanssa Saint-Germain-dés-Prèsiin jätskille ja kävelin muuten vaan ympäriinsä Montparnassea, ai että tämä on kyllä kiva alue! Hassu fiilis, kun toisaalta ei millään tahtoisi lähteä täältä, mutta toisaalta Suomessa odottaa ihana työ, kaverit, Aku Ankat kymmeneltä kuukaudelta ja kohtapuoliin myös pieni kissanpentu. :) Ei siis valittamista. Voisipa nämä kaikki jotenkin saada Pariisiin...

Kuuluillaan taas pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti